Ljudi

Sajjra Poljo – akcija pomoći malenoj Zeničanki

Sajjra Poljo
Sajjra Poljo
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sajjra Poljo –  akcija pomoći malenoj Zeničanki – Prenosimo poruku Sajjrinog tate Mirsada našoj redakciji, te vas pozivamo da se pridružite akciji – Dragi prijatelji,

Nakon pregleda kod doktora Matznera koji je u konsultaciji sa kolegama sa klinike u Badenu, zajedno su donijeli odluku da se malenoj Sajjri može pokušati pružiti šansa sa transplatacijom matičnih ćelija.

Akcija pomoći Sajjri
Akcija pomoći Sajjri

Sam tretman nije čarobni štapić od kojeg se ustaje uz to slijedi “puna” fizikalna terapija skupa sa lijekovima koji se nabavljaju u Austriji. Nadamo se da će tretman djelovati pozitivno i da se neće morati ponavljati više puta.

Bez vaše pomoći do sad Sajjra ne bi uspjela ni dobiti šansu, uz vašu pomoć koja joj je sad najpotrebnija nadamo se da možemo skupiti 10.000 eura koliko košta transplatacija matičnih ćelija. Molimo vas dobre ljude da joj pomognete, barem dijeljenjem ovog posta.

PRATITE DETALJE AKCIJE NA OVOM LINKU.

[box type=”shadow” ]Prošlo je devet mjeseci od tragedije zbog koje je devetogodišnja Sajra Poljo danas vezana za invalidska kolica. Zbog nesavjesnih vozača, koji svakodnevno prekomjernom brzinom voze kroz Sarajevsku ulicu u Zenici, majka Selma tri godine vodila je i ponovo vraćala iz škole svoju kćerku. Tog kobnog 26.02., prvi put nije otišla po nju, jer je tu obavezu preuzeo komšija. Komšija je svoj zadatak ispunio do kraja, ali ne i vozač koji je prekoračenjem brzine udario malu Sajru koja je jednom nogom već zakoračila u dvorište. Ova mala lavica svakodnevno prkosi medicini, i dokazuje da dijagnoza ne smije odražavati stanje duha,. Mi smo se zaljubili u njen osmijeh , sigurna sam da će tako biti i sa vama (Hayat)[/box]


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno