Biznis

Rofix Road Show u Peru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

RÖFIX ROAD SHOW U PERU
Kompanija RÖFIX je početkom oktobra krenula putem cijele Bosne i Hercegovine kako bi kupce i partnere diljem zemlje osobno, na licu mjesta informisali i razgovarali s njima o novostima i razvoju na području građevinskih materijala.
U srijedu, 19.10.2016. RÖFIX ROAD SHOW je stigao i u Zenicu, u firmu PERO, dugogodišnjeg partnera kompanije RÖFIX . Pripremljeno je nezaboravno druženje za sve posjetioce, gdje su se na neformalan način razmjenjivala iskustva i novosti na tržištu s kupcima, majstorima, izvođačima i trgovcima. Ovom prilikom su prezentovani i inovativni termo-izolacioni fasadni sistemi iz RÖFIX-ove ponude.

20161019_115150Kako ističu iz kompanija RÖFIX i PERO, ovakav vid neformalnog druženja i promocije uz roštilj i piće gotovo uvijek rezultira odličnim interesom i posjećenošću, konstruktivnim razmjenama informacija i savjeta između krajnjih potrošača, majstora, trgovaca i proizvođača, te upoznavanjem i educiranjem o novim proizvodima iz oblasti građevinarstva.
Uskoro možemo očekivati ovakve promocije i u ostalim PERO prodajnim centrima: u Jajcu, Maglaju i Varešu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno