Zločini

Razbojništva u Crkvicama i Lukovom Polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Razbojništva u Crkvicama i Lukovom Polju – Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđanih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U poslijepodnevnim satima, u ulici Crkvice na broju 54, izvršeno je krivično djelo krađe u prodajnom objektu “Brojler”, kojom prilikom je otuđena određena količina prehrambenih artikala. Brzom intervencijom policijskih službenika Policijske stanice Crkvice, u ulici Bistua Nuova, locirano je i lišeno slobode lice V.E. iz Zenice kod kojeg su prilikom pregleda pronađeni otuđeni predmeti. Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela nastavljaju istražitelji Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U poslijepodnevnim satima, u ulici Ivana Gundulića, izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću vlasništvo H.K., iz koje je tom prilikom otuđen zlatni prsten i jedna biserna ogrlica. Uviđaj izvršen od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

U ulici Goraždanska na broju 98, od strane nepoznatog lica, uz prijetnju vatrenim oružjem, izvršeno je krivično djelo razbojništvo nad uposlenicom sportske kladionice “Zmajevi”, kojom prilikom je otuđen određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Na području Kantona dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojim nije bilo povrijeđenih, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno