Ostali sportovi

Ragbi klub Čelik i Sportska škola Winner: Get into rugby festival u Areni Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ragbi klub Čelik i Sportska škola Winner: Get into rugby festival u Areni Zenica  – Ragbi klub “Čelik” u suradnji sa Sportskom školom “Winner” organizuje za mališane uzrasta šest do deset godina “Get into rugby festival” u Areni Zenica 29.10.2016 god. subota, u 11,00 sati.

Pozivamo roditelje i djecu da nam se pridruće i upoznaju ragbi kroz zanimljive poteze, igru i edukaciju naših trenera. Nakon toga održati ćemo isti takav festival i 05.11.2016 god. subota za starije uzraste djevojčica i dječaka – 11 do 14 godina.

BUDITE NAŠI GOSTI, A KO ZNA MOŽDA I BUDUĆE RAGBI ZVIJEZDE. SVI STE DOBRODOŠLI !!!

Get into Rugby Projekat je nastavak planiranih aktivnosti koje su navedene u strategiji razvoja ragbija u Bosni i Hercegovini. Prvi korak koji je RK Čelik u suradnji sa RgS BiH uradio po ovom pitanje je kvalitetna edukacija i osposobljavanje trenerskog osoblja za rad sa mlađim kategorijama. Edukacije su vršene pod patronatom i u organizaciji Svjetske ragbi asocijacije „World Rugby“ i Evropske ragbi asocijacije „Rugby Europe“ za što su naši instruktori dobili međunarodne licence.

Ragbi klub Čelik

getinonrugby2

.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno