Zenica

Radi problema sa grijanjem izmjene rasporeda u BNP

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izmjene rasporeda u BNP – Bosansko narodno pozorište Zenica obavještava svoju cijenjenu publiku i uvažene posjetiteljke i posjetitelje da je usljed nepredviđenih okolnosti u gradu Zenici prinuđeno izvršiti određena pomjeranja u svom planiranom repertoaru. O svim promjenama i o sadržaju repertoara posjetitelji se mogu redovno informirati na zvaničnoj internetskoj stranici (www.bnp.ba) i na Facebook stranici Pozorišta.

Pozorišni repertoar ovim je izmjenama tek neznatno reduciran i prilagođen općim vremenskim prilikama i problemima u sistemu gradskog grijanja. Programi koji se planiraju održati do sredine mjeseca februara u najvećem broju su premješteni u scenski prostor Male scene na kojem je moguće osigurati prikladne uvjete za scenske izvedbe i boravak publike. U slučaju novih kvarova u sistemu daljinskog grijanja zakazani programi neće biti održani o čemu će publika također blagovremeno biti obavještavana.

Želja nam je da pozorišne predstave i brojne druge planirane programe redovno održavamo, ali samo u prikladnim uslovima koji neće ugroziti zdravlje i sigurnost posjetitelja i učesnika.
U nadi da ćete uživati u brojnim sadržajima koje u narednom periuodu pripremamo za vas u saradnji sa našim partnerima, publici se najiskrenije zahvaljujemo na razumijevanju i radujemo se svakom narednom susretu na našim programima i u našim dvoranama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno