Rekreacija

Prijavite se: promo Krav Maga za dame

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijavite se: promo Krav Maga za dame – Obavještavamo sve naše sugrađanke da Krav Maga akademija Zenica prvi put u Zenici organizuje PROMO Krav Maga seminar samo za pripadnice nježnijeg spola. Seminar će se održati u subotu 27.08.2016.g. u sportskoj dvorani Krav Maga akademije Zenica na adresi Mejdandžik 4, Zenica.

Ženska Krav Maga obiluje posebno koncipiranim tehnikama uz pomoć kojih svaka ženska osoba može da se zaštiti na ulici od realnog napada nasilnika. Takođe, mnogo radimo na povećanju fizičke spreme naših praktikanata, težimo balansu tjelesne težine, sve uz opuštenu i prijateljsku atmosferu na treningu.

Krav Maga seminar za žene je fokusiran na samoodbranu nježnijeg spola, prevenciju, sprečavanje i odbranu od nasilja, silovanja, kidnapovanja, razbojništva, pljačke, te mnoge druge nemile situacije iz svakodnevnice.

Iskoristite priliku da probate najjednostavniji i istovremeno najefikasniji sistem samoodbrane na svijetu.

Seminar je pripremljen i posebno prilagođen ženskoj populaciji, njihovoj fizičkoj snazi, mogućnostima, stilu oblačenja, te drugim potrebnim faktorima koji mogu da utiču na efikasnost samoodbrane na ulici.

Seminar je potpuno BESPLATAN, a sve učesnice će na poklon dobiti tri besplatna treninga u ženskoj Krav Maga grupi naše akademije. Nakon seminara će se izvršiti upis novih članova u žensku Krav Maga grupu.

Seminar će voditi certificirani Krav Maga instruktor Elvir Huseinspahić, G1 Level.

Prijave na seminar su obavezne zbog ograničenog broja mijesta, a iste možete slati na mobitel/Viber: 062644830 ili porukom na facebook stranici: KravMagaZenica. U prijavi obavezno slati ime i prezime, godinu rođenja i kontakt broj mobitela.

Više informacija o Krav Maga sistemu samoodbrane te o samom seminaru, potražite na našoj facebook stranici.

Krav Maga akademija Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno