Info

Priče o pozitivnoj BiH nedostaju javnosti

Priče o pozitivnoj BiH nedostaju javnosti
Priče o pozitivnoj BiH nedostaju javnosti
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Priče o pozitivnoj BiH nedostaju javnosti- Dugoočekivani septembarski Business Cafe, donosi uspješne priče dva potpuno različita biznisa.

Prvog septembra u 18 sati, šira javnost će imati priliku poslušati zanimljive priče Hajrudina Ahmetlića generalnog direktora HIFA Petrol, te Vedrana Hadžimehmedagića i Adnan Bešovića, odličnog dvojca koji svojom inovacijom – platformom edu720 – već osvajaju međunarodno tržište.

Svi zainteresirani mogu prisustvovati eventu potpuno besplatno. Sve što je potrebno jeste da pošalju svoju prijavu s imenom, prezimenom te nazivom firme iz koje dolaze na [email protected].

Ovi poduzetnici će prenijeti svoje iskustvo is poslovanja sa bh.tržišta – šta je to prednost kompanija i brendova koje su MADE IN BiH. Dvadesetogodišnje iskustvo gospodina Ahmetlića te ambicija i početnička zanesenost Hadžimehmedagića i Bešovića će nesumnjivo uljepšati poslijepodne brojnih poduzetnika prvog septembarskog dana.

Hajrudin Ahmetlić, uspješno obnaša funkciju generalnog direktora HIFA petrol i suvlasnik HIFA grupacije koja u svom vlasništvu ima benzinske pumpe, poljoprivredne apoteke, autopraonice, te proizvodne pogone, ali se bave i veleprodajom, distribucijom i transportom. Osim trgovine naftom i naftnim derivatima, ova, u potpunosti domaća grupacija, je diverzificirala svoje poslovanje tokom prošle godine, te se našla na drugom mjestu najsupješnijih kompanija u BiH.

Uz podršku Networksa, Adnan Bešović i Vedran Hadžimehemedagić su razvili edukativnu platformu edu720.com te u samo šest mjeseci od početka rada, počeli da generišu prihode, i to poslujući s najvećim multinacionalnim kompanijama u tri zemlje.

Ova edukativna platforma zasnovana je na nanolearning sistemu što je veoma zainteresiralo velike kompanije koje posluju na međunarodnom tržištu.

radiosarajevo.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno