Zenica

Prezentacija projekta za zapošljavanje

Prezentacija projekta za zapošljavanje
Prezentacija projekta za zapošljavanje
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prezentacija projekta za zapošljavanje- Obavještavamo sve zainteresovane organizacije i građane da će se 25. maja 2016. godine u velikoj sali Gradskog vijeća sa početkom u 12.00 sati održati prezentacija projekta “Lokalna partnertsva za zapošljavanje”.

Radi se o trogodišnjem projektu koji finansira Evropska unija čiji je cilj poticanje održivog , partnerski orjentisanog tržišta rada na lokalnom nivou.

Projekt provodi međunarodna organizacija rada (ILO).

Projekt je dio EU programa za lokalni razvoj i zapošljavanje, koji predstavlja nastavak pojedinih aktivnosti Programa za oporavak od poplava u oblasti ekonomskog oporavka u područjima pogođenim poplavama, a također će podržati lokalni ekonomski razvoj i lokalne nevladine organizacije.

Ukupna vrijednost projekta koji provodi ILO je 4 miliona eura, od kojih su 3 miliona eura namijenjena za dodjelu bespovratnih sredstava lokalnim zajednicama u Bosni i Hercegovini s ciljem da podrške stvaranju novih radnih mjesta i lokalnom razvoju kroz institucionalizaciju saradnje između lokalnih aktera.

Prezetntaciju organizuje projektni ured Medjunarodne organizacije rada Sarajevo.

Press Grada Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno