Košarka

Pratite uživo na Zenicablogu: BIH – Francuska (U17) sa košarkaškog SP iz Španije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pratite uživo na Zenicablogu: BIH – Francuska (U17) sa košarkaškog SP iz Španije – Kadetska košarkaška reprezentacija BiH danas igra drugu utakmicu u okviru Svjetskog prvenstva u Španiji sa Francuskom s početkom u 16:30 sati. Prvu utakmicu kadeti su igrali protiv Dominikanske Republike koju su savladali sa 84:59, a bili su bolji tokom cijele utakmice.

Izabranici selektora Josipa Pandže najavili su da će dati sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat na SP, a posebno što su aktuelni prvaci Evrope. Selektor Josip Pandža ranije je kazao da je cilj prolazak u četvrtfinale “a za dalje ćemo vidjeti koliko možemo.” U nedjelju se igra susret sa Južnom Korejom.

Boje BiH u Španiji brane: kapiten Džanan Musa, Sani Čampara, Emir Čerkezović, Adi Alikadić, Aljoša Janković, Drago Cvitanović, Lazar Mutić, Srđan Kočić, Miladin Vlačić, Amer Barukčija, Emir Bačvić, Vedran Mirković.

Na Zenicablogu od 16.30 možete UŽIVO pratiti stream iz Saragose (Španija) sa ove utakmice!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno