Zenica

Poziv preduzećima da učestvuju u istraživanju “Anketa poslodavaca 2017”

Poziv preduzećima da učestvuju u istraživanju “Anketa poslodavaca 2017”
Poziv preduzećima da učestvuju u istraživanju “Anketa poslodavaca 2017”
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv preduzećima da učestvuju u istraživanju “Anketa poslodavaca 2017”- Grad Zenica u saradnji sa Udruženjem poslodavaca Zenica i Zeničkom razvojnom Agencijom ZEDA, provodi dvije ankete sa ciljem da dođe do seta kvantitativnih i kvalitativnih informacija o profilu preduzeća koja posluju u prioritetnim sektorima zeničke privrede, uključujući osnovni profil preduzeća, informacije o poslovanju, kao i koja vrsta podrške u narednom periodu se očekuje od lokalne uprave, javnih institucija, privrednih komora i ostalih institucija.

Svrha ankete je dobiti relevantne povratne informacije od privatnog sektora o setu usluga koje pružaju gradske službe i javna preduzeća.

Ankete, također, imaju za cilj da se dobiju relevantne informacije o budućim planovima preduzeća, u smislu investicija i njihovih potreba, zemlje, površina od interesa za poslovanje, kao i interesa za korištenje dijela poslovne zone, poslovnih prostora koje nudi Grad Zenica. Poseban dio ankete odnosi se na zadovoljstvo privatnog sektora uslugama gradske administracije i saradnjom sa organima lokalne vlasti. Anketa je dijelom posvećena i ispitivanju zadovoljstva privatnog sektora komunalnim uslugama, te poduzetničkom infrastrukturom koju Grad Zenica posjeduje.

Druga anketa je fokusirana na problematiku vezanu za potrebe za radnom snagom, te planovima i stvarnim potrebama privatnog sektora u ovoj veoma bitnoj oblasti.

Dobiveni rezultati bit će iskorišteni za poboljšanje kvalitete pruženih usluga gradske adminstracije prema privatnom sektoru, a u cilju unapređenja javno-privatnog dijaloga u Gradu Zenica.

Molimo Vas da popunjene upitnike dostavite na e-mail adresu: [email protected]

Rok za dostavu popunjenih anketa je 31.01.2017. godine.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na učešću u ovim anketama.

Upitnik o zadovoljstvu privatnog sektora komunalnim uslugama i poduzetničkom infrastrukturom

Upitnik za procjenu kratkoračnih i dugoročnih potreba za radnom snagom



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno