Zločini

Porodica traga za Meldijanom Skomorac

Meldijana Skomorac
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Porodica traga za Meldijanom Skomorac- Četrnaestogodišnja Meldijana Skomorac iz Gradišća kod Zenice otišla je od kuće u ponedjeljak, a porodica traga za bilo kakvom informacijom o njoj. U ponedjeljak se nije pojavila u školi, u koju je krenula u farmerkama i bijelom prsluku.

Učenica 9. razreda Osnovne škole “Hasan Kikić” Tetovo nije došla na nastavu, a u policiji je slučaj zadokumentovan po prijavi i po procedurama, 24 sata nakon nestanka kao „odlazak od kuće“.

– Policijskoj upravi Zenica je od strane ukućana prijavljen odlazak od kuće malodobne ženske osobe i policija traga, prema dostupnim podacima, za tom osobom, rečeno nam je u MUP-u ZDK.

Članovi njene porodice, koji su nas kontaktirali, kažu da je Meldijana visoka oko 180 cm, ima plavu kosu. Navodno su je primjetili u naselju Crkvice, što je moguće, jer je porodici preko njenih prijateljica poznato da se u posljednje vrijeme upoznala sa nekim dječacima koji su iz Crkvica.

Nezvanično, odlazak je uslijedio nakon porodične svađe, ali u porodici smatraju da to nije mogao biti razlog za odlazak i nejavljanje porodici, nego sumnjaju na nestanak. Svi koji su je eventualno vidjeli mole se da kontaktiraju najbližu policijsku stanicu, kažu njeni ukućani.

AVAZ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno