Nesreće

Petogodišnjakinja operisana i dalje životno ugrožena nakon stradanja na Kamberovića polju

Foto: ilustracija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Petogodišnjakinja oprisana i dalje životno ugrožena nakon stradanja na Kamberovića polju – Teško povrijeđena djevojčica K.J., stradala na karting poligonu sinoć oko 20,40 sati, još uvijek je u direktnoj životnoj opasnosti i ugroženosti.

Djevojčica je sinoć operisana u operativnom bloku Intenzivne njege.  Obavljen je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac. Podsjetimo, petogodišnja K.J. stradala je u 20.40 sati na Kamberovića polju, udarivši navodno glavom od metalni stub.

U KBZ je dovezena sa životno ugrožavajućim povredama, te je nakon opservacije i zbrinjavanja prebačena na Odjel intenzivne njege KBZ, gdje operisana.

Policija je pod nadzorom dežurnog tužioca sinoć obavila uviđaj, a više detalja biće poznato nakon istrage.

Povodom ovog teškog incidenta oglasili su se iz uprave Luna parka Bolero, zbog mogućih implikacija i nejasnoća na čijem poligonu se dogodila nesreća. Saopćenje Luna parka Bolero pročitajte ovdje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno