Nesreće

Pacijent izazvao požar na Psihijatriji

Kantonalna bolnica Zenica
Kantonalna bolnica Zenica
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pacijent izazvao požar na Psihijatriji – Neimenovani muškarac je izazvao požar u kojem je stradao, zadobivši teške tjelesne povrede, na odjelu Psihijatrije Kantonalne bolnice Zenica, saznaje “Dnevni avaz”.

Ovaj incident se dogodio prije nekoliko dana, u kasnim noćnim satima, a u požaru je stradao krevet bolesnika, a vatra je zahvatila i njegove ruke, te dio tijela.

– Pacijent je prebačen na plastičnu hirurgiju, gdje su povrede uspješno sanirane, te je danas (jučer) vraćen na Psihijatriju, rekao nam je izvor iz KBZ.

Zbog jučerašnjeg državnog praznika i neradnog dana za administraciju KBZ, nismo bili u mogućnost dobiti zvanične informacije o ovom nemilom događaju, o kojem je obavještena i policija.

Inače, uprava KBZ informacije sa odjela Psihijatrije zbog zaštite pacijenata drži pod “strogo povjerljivo”, tako da nema više podataka o akteru incidenta, te načinu kako je dospio u kontakt i kako je izazvao otvoreni plamen.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno