Zenica

Obustavljena nastava na Univerzitetu Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obustavljena nastava na Univerzitetu Zenica – Povodom aktuelne meteorološke situacije izazvane temperaturnim minusima, kao i zbog  obustave isporuke toplotne energije od strane Arcelor Mittala Zenica na području grada Zenice obustavljaju se nastavne aktivnosti na fakultetima Univerziteta u Zenici počev od 09.01.2017.godine (ponedjeljak) do daljnjeg.

Pozivaju se rukovodioci organizacionih jedinica Univerziteta u Zenici (dekani i direktori) da shodno procjeni neophodnih radnih aktivnosti prilagode radno vrijeme prema mogućnostima radnika za obavljanje poslova svojih radnih mjesta na Univerzitetu u Zenici.

Ovim putem obavještavaju se studenti, nastavno osoblje i radnici Univerziteta u Zenici da će se nadoknada nastavnih i radnih atkivnosti izvršiti nakon  uspostavljanja sistema daljinskog grijanja u gradu Zenici o čemu će biti blagovremeno obaviješteni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno