Zabava

NOVO u gradu: Otvorenje ProGame PC & Playstation igraonice – RK Bosna 1.sprat

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NOVO u gradu: Otvorenje ProGame PC & Playstation igraonice – Igraonica kreće sa radom za vikend 20. -21.05.  i otvorena je za sve gamere koji mogu potpuno besplatno tokom vikenda da uživaju u posljednjim naslovima iz svijeta gaminga. Radno vrijeme igraonice je od 10 – 22h.

Površina na kojoj se prostire igraonica iznosi 80 m2. Igraonicu čini 10 PC gaming računara, pet Sony Play Station konzola i jedna X-Box konzola sa šest novih televizora dijagonale 43“ i full HD prikazom.

Igraonica može da opsluži preko 24 igrača koji će moći uživati u raznim igrama. Na računarima su instalirani posljednji naslovi kao što su Dota 2, League of Legends, Minecraft, Counter Strike: Global Offensive, Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty: Advanced Warfare, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: San Andreas Multiplayer, Grand Theft Auto V, Unreal Tournament, Command and Conquer Generals: Zero Hour.

Na Playstation konzole su instalirane fudbal simulacije poput čuvenog PES 2014, PES 2016, FIFA 2016, GTA V, Top Spin 4, NBA 2016 i mnogi drug klasici, avanture i pucačine.

Prostor igraonice je prilagođen za sve uzraste, jer niko nije imun na količinu zabave koja se postiže kroz upuštanje u gore navedene hit igre, ali ipak su najdominantniji osnovci, srednjoškolci i studenti, odnosno uzrasti od 10 do 30 godina. Idealna je za organizovanje raznih dešavanja kao što su rođendani, gameing dešavanja i sl.

Nalazimo se u centru grada, Robna kuća Bosna – prvi sprat.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno