Zabava

Novo iz Tropica: 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novo iz Tropica: 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ!  – Sa radošću vam predstavljamo novu kolekciju Disneyevih knjiga – 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ! Edicija se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mjesecima u tvrdom povezu i donosi priču za svaki dan u godini. U njima su predivne bajke sa dobro poznatim Disneyevim junacima u novim doživljajima.

01-bajke-za-januarPosebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će vas zabaviti, poučiti, nasmijati, kao i obilježiti važne datume u godini.

Vrijeme pred spavanje koje provodimo sa djecom je dragocjeno. Trudimo se da nam aktivnosti budu prijatne i nježne kako bi dijete iz jave lijepo otpratili u čudesan svijet snova.

Čitanjem priča postičemo i djetetov razvoj i pomažemo mu da lakše izrazi svoja osjećanja. Omogućimo djeci da razviju ljubav prema knjizi svakodnevnim zajedničkim čitanjem.

Obogatite trenutke pred spavanje lijepim pričama iz kolekcije. Svakog dana uživajte u novoj priči uz omiljene junake vaše djece – Miki Mausa, Kralja lavova, Damba, Aladina, Pepeljuge, Vini Puha, Pinokija i mnoge druge koji se pojavljuju u ovoj vrijednoj i jedinstvenoj kolekciji.

Svakog petka će nova knjiga biti dostupna na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje. Knjige koje propustite na kioscima, moći ćete poručiti putem telefona: +387 32 244 744 ili na www.tropik.ba.

Prva knjiga, „Bajke za januar“, izlazi 30.09. po promotivnoj cijeni od 3,90KM, a sve ostale će biti dostupne po cijeni od 7,90KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno