Info

Nova humana akcija brenda Moj San

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova humana akcija brenda Moj San – Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o., brand Moj San, nastavlja sa aktivnostima donacija madraca za bolnice i kiničke centre u BiH.

Moj San, je do sada, pokazao visok senzibilitet sto se tiče društveno odgovornog djelovanja a i vođeni činjenicom da je Kantonalna bolnica “Dr. Irfan Ljubjankić” Bihać bila izložena stravičnom požaru, veliko zadovoljstvo je biti u prilici doprinosom ovog tipa uticati na bržu rekonstrukciju ovog objekta, ističu u menadžmentu ove kompanije.

Madraci će biti korišteni na hirurškom odjelu koji se nalazi u fazi rekonstrukcije i koji će ubrzo biti u funkciji na što nestrpljivo čeka veliki broj pacijenata. Ovakvi primjeri uključivanja u akciju prikupljanja pomoći za saniranje izgorenog dijela bolnice mogu se smatrati i pozivom za uključivanje ostalih kompanija koje su voljne pomoći ovoj instituciji od vitalnog interesa za cijeli Unsko-sanski kanton.

Nakon UKC Tuzla, KB “Dr. Safet Mujić Mostar”, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, te KB Zenica, ovo je peta donacija ove domaće kompanije bolnicama u BiH.

Delibašić-poliuretani d.o.o. Kakanj
Bjelavići bb, 72240 Kakanj, BiH
Web: www.mojsan.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno