Sudske klupe

Nestali Zeničanin Mensur Jakupović nakon 20 dana pronađen živ i zdrav u Prijedoru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nestali Zeničanin Mensur Jakupović nakon 20 dana pronađen živ i zdrav u Prijedoru – Nakon što je prije 20 dana policiji u Zenici porodica prijavila nestanak Mensura Jakupovića, ovaj 61-godišnji Zeničanin pronađen je živ i zdrav u ponedjeljak u večernjim satima u Prijedoru.

Potvrdila je ovo za Faktor Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDK.

-Najbliži članovi porodice Mensura Jakupovića obaviješteni su da je on živ i zdrav i da se nalazu u Prijedoru, nakon čega je policija u Zenici prekinula potragu za njim, kazala je Ahmić.

Ona nije mogla govoriti o detaljima ovog događaja osim što nam je potvrdila da se u ovom slučaju ne radi ni o kakvom krivičnom djelu. U porodici su prvobitno sumnjali da se radi o srčanom udaru ili ubistvu, ali na svu sreću ove pretpostavke su se pokazale netačnim i Mensur je pronađen živ i zdrav.

I prije ovog slučaja dešavalo se da Mensur ode u Prijedor odakle mu je porijeklo, međutim, svaki put do sada se javljao najbližim članovima porodice.

(N. Glibo/Faktor.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno