Nesreće

Nemilska rijeka: u džipu smrtno stradao vijećnik GV Zenica Šemso Mujić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nemilska rijeka: u džipu smrtno stradao vijećnik GV Zenica Šemso Mujić – Šemso Mujić, vijećnik u još uvijek aktuelnom sazivu  Gradskog vijeća Grada Zenica, smrtno je stradao danas oko 11.55 sati na lokalnom putu Ograjna – Bistričak, na prostoru Nemilske rijeke. On je preminuo za volanom džipa registarskih oznaka J-24-M-886. Vozilo, kojim je upravljao, prevrnulo se, nakon što je, nezvanično, Mujić imao srčani napad.

Iz MUP-a ZDK nam je rečeno da je porodica preuzela tijelo, te da neće biti obdukcije. Mujić je u dva mandata bio vijećnik u Općinskom, pa Gradskom vijeću, i to od 2008. do 2012. godine, te od 2012. do ovih dana, kad se očekuje da novi saziv Vijeća preuzme mandat. Na proteklim lokalnim izborima bio je kandidat, ali nije osvojio dovoljan broj glasova za treći mandat vijećnika.

Pedesetjednogodišnji Mujić, inače rodom iz Zavidovića, bio je oženjen i otac je troje djece.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno