Politika

Naša stranka Zenica se izborila za Lamelu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naša stranka Zenica se izborila za Lamelu: U srijedu počinje gradnja podzemnih kontejnera – Gradski odbor Naše stranke primio je obavijest od komunalnog preduzeća ALBA da u srijedu, 28. septembra, počinju radovi na gradnji podzemnih kontejnera kod zgrade Lamela.

„Nakon što smo pokrenuli rješavanje pitanja zabrinjavajuće komunalne situacije u i oko zgrade Lamela, došli su i rezultati. Dobili smo informaciju od tehničkog direktora JP Alba Džafera Dautbegovića i obaviještena sam da u srijedu počinje kopanje i izgradnja podzemnih kontejnera te da će stanovnici Lamele uskoro imati na raspolaganju ovu komunalnu infrastrukturu“, kazala je Sanja Renić, predsjednica Gradskog odbora Naše stranke u Zenici.

„Ovo je vrlo važno, jer će doprinijeti poboljšanju životnih uslova za stanovnike zgrade Lamela. Također, ova inicijativa je i od velike važnosti za građane Zenice, jer mogu posvjedočiti na konkretnom primjeru da se borba isplati i da rezultati dolaze. U danima, koji slijede, kada će biti donesene odluke koje će presudno utjecati na sudbinu Zenice u naredne četiri godine, pozivam građane da se izbore protiv nevjerice i nepovjerenja. Pokazali smo da možemo, a zajedno možemo još mnogo inicijativa pokrenuti i realizirati“, dodala je Sanja Renić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno