Politika

Naša stranka – poziv na otvorenu javnu konsultaciju sa Dennisom Gratzom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naša stranka Zenica poziva vas na otvorenu javnu konsultaciju sa Dennisom Gratzom, zastupnikom u Parlamentu Federacije BiH. Razgovor na temu “Kako pronaći odgovor za spas naših sportskih klubova” održat će se u Caffe Hennessey Zenica, 08.12.2016. godine sa početkom u 18,00h.

“Nakon pokrenute inicijative Zakona o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima stupio sam u kontakt sa brojnim sportskim radnicima, udruženjima i stručnjacima u ovoj oblasti.

Naš tim je vrijedno radio na analizi pitanja statusa sportskih udruženja, odnosno profesionalnih sportskih klubova, te smo pripremili prve teze na osnovu kojih želimo krenuti u pravnu bitku za pronalaženje nove šanse za spas klubova sa dugom historijom i tradicijom. Želim Vam predstaviti do kojih smo rješenja došli, ali i tražim Vaše mišljenje, prijedloge i sugestije. Vrijeme je za najvažniji derbi svih naših klubova uz čije smo utakmice odrasli. To je dobro poznata utakmica, na koju svi moramo doći. Opstanak ili nestanak, vrijeme je da se uključimo.” – izjavio je Dennis Gratz.

nasa-stranka-dennis-gratz

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno