Zločini

Na Bristu zaustavljen “VW-Caddy” sa tuđim tablicama

Policija
Policija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Bristu zaustavljen “VW-Caddy” sa tuđim tablicama – Na području Zeničko-dobojskog kantona nije zabilježen nijedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

KRIMINALITET

Evidentirana su dva krivična djela koja su izvršena na području Policijske uprave I u Zenici i Policijske uprave Žepče.

Zenica

U ulici ZAVNOBIH-a, od strane policijskih službenika kontrolisano je putničko motorno vozilo marke „VW-Caddy”, registarskih oznaka E02-A-573, kojim je upravljao M.M. iz Zenice. Tom prilikom utvrđeno je da registarske oznake ne pripadaju navedenom vozilu. Službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I nastavili su aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Žepče

U mjestu Golubinja, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo K.M., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina raznih predmeta. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno