Zenica

Londža: obustava saobraćaja

Obustava saobraćaja
Obustava saobraćaja
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Londža: obustava saobraćaja- Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM u Zenici i Grad Zenica obavještavaju javnost, učesnike u saobraćaju i privredne subjekte da je u četvrtak 25.08.2016 godine planirano nanošenje završnog habajućeg sloja asfalta na raskrsnici Ulica Talića brdo i Londža (kod objekta Robna kuća „Bosna“).

Pomenuti radovi iziskuju promjenu režima saobraćaja kako slijedi:
Od četvrtka 25.08.2016. godine, od 7:00 sati, do petka 26.08.2016. do 12 sati na snazi je potpuna obustava saobraćaja kroz raskrsnicu Ulica Talića brdo i Londža (kod objekta Robna kuća „Bosna“), na potezu od objekta T-2 do objekta „Islamski centar“.

Saobraćaj se preusmjerava preko Ulica Muftije Šemsekadića i Londža, uz privremenu gradilišnu signalizaciju.

I dalje ostaje na snazi zabrana zaustavljanja i parkiranja u gradilišnoj zoni, uključujući i plato kod objekta „Uglovnica“. Sva vozila koja ne budu uklonjena sa pomenutih lokacija biti će uklonjena o trošku vlasnika vozila.

Ukoliko vremenske prilike budu nepovoljne, asfaltiranje i obustava saobraćaja bi bila prolongirana do prestanka padavina.
Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Grad Zenica mole za razumijevanje i apeluju na učesnike u saobraćaju da maksimalno poštuju privremenu gradilišnu signalizaciju i izbjegavaju pomenute dionice, odnosno da maksimalno koriste alternativne putne pravce.
Agencija za realizaciju projekta GGM



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno