Zločini

Krađa iz kluba “Badminton” na Ušću, krađa “Golfa 2” u Crkvicama, Maglajlija povrijeđen na Bulevaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađa iz kluba “Badminton” na Ušću, krađa “Golfa 2” u Crkvicama, Maglajlija povrijeđen na Bulevaru – Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u osam slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, te četiri lica lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je šest krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (3), Policijske uprave III u Zavidovićima (2) i Policijske uprave IV u Tešnju (1).

Zenica

U ulici Ušće, izvršena je teška krađa u prostorije sportskog kluba “Badminton”, iz kojih je tom prilikom otuđena jedna muzička linija, te centralna jedinica od računara i manja količina alkoholnog pića. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

14804751_1099529623495686_2044127490_nU ulici Derviša Imamovića (Crkvice), izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “VW Golf A-2”, registarskih oznaka E96-O-339, vlasništvo Ć.S. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Zavidovići

U ulici Radnička, službenici uniformisane policije su zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Audi“, registarskih oznaka 205-J-616, kojim je upravljao Š.A. iz Zavidovića, dok se kao saputnik u vozilu nalazio M.H. iz Zavidovića. Prilikom pregleda, kod lica M.H. pronađen je jedan paketić sa zeljastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

U mjestu Stavci, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo F.Š., iz koje su tom prilikom otuđena dva televizora. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Zenica

U ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “Alfa Romeo”, registarskih oznaka M68-O-082, kojim je upravljao S.M. iz Zenice, i pješak K.M. iz Maglaja, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još šest saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno