Zenica

Konkurs za upis polaznika CISCO Akademije – ZEDA/ICC za 2016 godinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Konkurs za upis polaznika CISCO Akademije – ZEDA/ICC za 2016 godinu – U sklopu projekta MENTOR 2 (Modern Economy through New Technology-Oriented Research) koji je finansiran sredstvima EU fondova i kojeg ralizuje Zenička razvojna agencija ZEDA zajedno sa partnerima Grad Zenica i Univerzitet u Zenici, organizujemo program edukacije iz oblasti programiranja u saradnji s CISCO Akademijom. Jedan od ciljeva projekta MENTOR 2 je i poboljšanje poslovnog okruženja u Gradu Zenica i zapošljavanje mladih, tako da Agencija ZEDA kroz djelovanje razvojnog centra – Impulsni kreativni centar –  u saradnji sa partnerima organizuje program edukacije kroz koji  će mlade i nezaposlene osobe steći znanja i vještine u  oblati programiranja.

CISCO Akademija Zenica je 17.10.2016. organizovala seminar u prostorijama Impulsnog kreativnog centrana kojem su učesnike upoznali sa korporacijom CISCO Systems i svoj edukacijski program te predstavili značaj globalnog razvoja IT sektora i mogućnosti koji ovaj sektor pruža. Ovom prilikom potpisan je i Memorandum o saradnji između Agencije ZEDA i NET Akademije.

Na seminaru učesnicima je predstavljen edukacijski program Cisco Certified Network Associate (CCNA™) (Routing and Switching) koji je prvi korak prema razumijevanju rada računarskih mreža te radu sa Cisco mrežnom opremom.

Cilj potpisivanja sporazuma je da se zajedničkim naporima i snagama afirmišu mladi ljudi i usmjere ka izgradnji poslovnih kompetencija koje su ključne za budućnost ovoga grada tepodsticaj razvoja lokalne zajednice i integracije u globalne tržišne tokove.

Prvi rezultat ovog sporazuma je upis nove generacije CISCO polaznika sa novčanim popustom od 20% na program edukacije CISCO Akademije Zenica.

Sigurno i vi imate urođenu tehnološku svijest koja vam može pomoći da napredujete u karijeri u bilo kojoj industriji.

Broj polaznika je ograničen, iskoristite priliku i pružite sebi perspektivniju budućnost!

Link za prijavu:

NET CISCO Akademija & ZEDA/ICC – UPIS NOVIH POLAZNIK SA 20% POPUSTA

Ovakav vid saradnje i sufinansiranje omogućio je Grad Zenica i Zenička razvojna Agencija ZEDA u cilju edukacije mladih i njihove afirmacije na tržištu rada.

O programu edukacije:

Program CCNA se sastoji od 280 sati predavanja, koji uključuju teorijski i praktični rad, a samo gradivo razdijeljeno je na 4 semestra. Prosječno trajanje semestra unutar Cisco® Networking Academy® programa je 3 – 6 mjeseci. Ono što Cisco® Networking Academy® Program čini boljim od usporedivih kurseva je velika količina praktičnog rada na opremi, a polaznike se ujedno priprema za rad na malim i srednje velikim računarskim mrežama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno