Zabava

Koncert Divanhane u Zenici rasprodan, drugi zakazan za 14. februar!

Koncert Divanhane u Zenici rasprodan, drugi zakazan za 14. februar!
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Koncert Divanhane u Zenici rasprodan, drugi zakazan za 14. februar! Iako je do nastupa Divanhane u Bosanskom Narodnom pozorištu u Zenici ostalo još sedam dana, sve karte za koncert 12. februara su već rasprodate. Zbog velikog interesovanja publike iz Zenice, ali i okruženja, Divanhane će Zaničanima za Valentinovo pokloniti i drugi koncert u BNP-u 14. februara.

Kao što smo i ranije najavljivali za koncert ovog izuzetno popularnog sastava vlada ogromno interesovanje, stoga ne čudi da se bend odlučio svoju turneju “Zukva 2016” započeti upravo u Zenici, gdje su posljednjeg puta svirali aprila 2014. godine.

Svi koji nisu uspjeli da na vrijeme nabave svoju ulaznicu za 12. februar, ulaznice za drugi koncert mogu nabaviti na blagajni BNP-a. Rezervacije možete izvršiti na brojeve telefona: 032/242-604, 062/859-555 ili na e-mail : [email protected]

Inače, bend će u sklopu turneje već u mjesecu martu i aprilu zabilježiti 20 koncerata, kako u regiji, tako i širom Evrope. Za više informacija o koncertnim aktivnostima benda posjetite www.divanhana.ba

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno