Zabava

Komedija Zulender 2- u Ekranu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Komedija Zulender 2- u Ekranu – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da komedija “ZULENDER 2” (ZOOLANDER 2) od 11. februara stiže u naše kino dvorane.  Rezervišite svoja mjesta na vrijeme, i pogledajte nove avanture najpoznatijih muških modela Dereka i Hansela. Mislili ste da ne mogu biti smješniji?  Prevarili ste se!

Paramaunt Pictures predstavlja film „Zulender 2“ u režiji Bena Stillera, a po scenariju Justin Therouxa, Ben Stillera, Nicholas Stollera i John Hamburga.
Stiller, Owen Wilson i Will Ferrell repriziraju svoje uloge iz prvog dijela, a Penelope Cruz i Kristen Wiig se priključuju ovoj komičnoj glumačkoj ekipi.
Pored navedenih glumaca u filmu ćete imati priliku da vidite najrazličitije i najpoznatije svjetske zvijezde koji su svojim pojavljivanjem dokazali da je ovo zaista kultna komedija koju svi vole i koju ne smijete propustiti.

Kad smo poslednji put vidjeli muške modele Dereka (Ben Stiller) i Hansela (Owen Wilson), oni su uživali u čarima „Derek Zulender Centra za djecu koja ne čitaju dobro i žele da nauče da rade i druge stvari,“ a Mugatu (Will Ferrell) je bio iza rešetaka. Nepredvidljiva katastrofa je pogodila Centar i primorala ovu dvojicu da se povuku u ilegalu, daleko od očiju javnosti. Petnaest godina kasnije, pronalazimo još uvek posramljenog Dereka i Hansela kako vode izolovane živote, daleko jedan od drugog i ostatka svijeta.

Kad obojica dobiju specijalnu pozivnicu da budu zvijezde na velikom modnom događaju u drevnom i misterioznom Rimu, oni neće moći da odole i vratiće se privlačnom svijetu mode i mogućnosti da povrate staru slavu. Kad stignu tamo, Derek i Hansel će upoznati bizarne i ekcentrične kreatore koji sad stoje iza novog modnog carstva. Njih dvojica će odmah shvatiti da se svijet mode koji su nekad poznavali drastično promijenio, a oni će biti ponovo bačeni (bukvalno) u centar pažnje.
Dok se bore da ostanu bitni u ovom čudnom, novom svijetu bloginga, vloginga, i mode anti-mode, oni će biti regrutovani da zaustave proračunati i smrtonosni plan, koji će, ako se ne spriječi, uništiti nade da se moda vrati na nekadašnji poštovani i slavni status. Samo Derek i Hansel imaju moć da SPASU MODU.

Trejler filma možete pogledati na slijedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=o9ipjtUxzcs

Veliki pozdrav UNA FILM



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno