Info

Jeftin i praktičan način da radijatori bolje griju

Jeftin i praktičan način da radijatori bolje griju
Jeftin i praktičan način da radijatori bolje griju
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jeftin i praktičan način da radijatori bolje griju  – Ako želite da vam u ovim hladnim danima u stanu bude toplije, a da za to ne platite dodatno, donosimo dva odlična savjeta, jeftina i praktična, a oba uključuju – aluminijsku foliju.

Oni koji su isprobali metodu sa aluminijumskom folijom tvrde kako povećava toplotu kao da su uključili još jedan radijator u prostoriji.

Savjet 1

Zalijepite na zid iza radijatora bilo koji reflektujući materijal, recimo aluminijsku foliju za domaćinstvo ili foliju za zaštitu vetrobranskog stakla automobila od sunca. Radijator će prestati da greje zid, toplina će prestati da odlazi napoljekroz spoljne zidove i odbiće se pravo u sobu!

Savjet 2

Zalijepite komad aluminijske folije na komad kartona, tako da sjajna strana folije bude spolja, pa stavite karton između zida i radijatora. Naravno, strana s folijom treba biti okrenuta prema radijatoru. Ovako će se toplota “odbijati” o površinu folije i vratiće se u vaš dom, umjesto da je “upiju” zidovi.

nezavisne.com



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno