Info

Javna rasprava o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavijest o održavanju Javne rasprave o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja – Na osnovu Zaključka Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine i zahtjeva Ministarstva zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine o organiziranju Javne rasprave o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o transplantaeiji organa i tkiva u svrhu a u skladu sa procedurom propisanom Ustavom Federacije BiH, Ministarstvo zdravstva Zeničko-dobojskog kantona, daje sljedoću obavjest

Obavješavaju se svi pravni subjekti, fizičza lica, kao i udružnja građana zainteresirana za učešće na Javnoj raspravi o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja, da će se navedena Javna rasprava održati dana 25.01.2017. godine sa početkom u 10,00 sati u sali 301 (zgrada sjedišta Kantona III sprat).

Obzirom da se radi o veoma znanom Zakonu kojim bi se uspostavila zakonska regulativa u navedenoj oblasti medicine, molimo Vas da se odazovete ovome pozivu i date svoj doprinosto kvalitetnijem pristupu dondenja navedenog Zakona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno