Naše

Izgubljeno-nađeno: Zeničanin pronašao goluba, Zeničanka izgubila novčanik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izgubljeno-nađeno: Zeničanin pronašao goluba, Zeničanka izgubila novčanik – Na autoputu prema Sarajevu na pumpi Petrol u blizini Visokog izgubljen ženski crni novčanik, za bilo kakvu korisnu informaciju slijedi novčana nagrada, napisala nam je Zeničanka Ena, koja moli da se osoba sa informacijom javi na njen FB profil – ovdje.

Sugrađanin Samir obavjestio nas je da je pronašao goluba sa dva prstena. Golub je pronađen kod broja 17, u ulici Prve zeničke brigade. Kako je naš sugrađanin napisao, mladi golub je u dobroj kondiciji , a vlasnik ili neko ko ga zna može kontaktirati na njegov FB profil – OVDJE.

Ukoliko imate informacije ili znate nekog ko može pomoći našim sugrađanima, javite ili proslijedite/proširite ovu vijest, da pomognemo da i golub i novčanik ubrzo “nađu” svoje vlasnike 🙂



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno