Ljudi

Iza kamere: Suad Baručija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iza kamere: Suad Baručija – Mladi i talentovani Suad Baručija iz Zenice, već 10 godina profesionalno se bavi video produkcijom, režijom i fotografijom.

U razgovoru za “Avaz.ba” ispričao je kako je raditi sa zvijezdama te kako je došlo do saradnje s Amelom Ćurićem, koje snimanje mu je najzanimljivije te šta planira u budućnosti.

 Prava stvar

– Amel je, prije svega dobar čovjek i profesionalac s kojim mi je čast i zadovoljstvo sarađivati. Prije tri godina upoznali smo se, slučajno, u Grčkoj na ljetovanju i od tada postoji ideja za saradnju. Čekali smo pravi trenutak, pjesmu i mislim da smo u pravom momentu uradili pravu stvar – kazao je naš sagovornik.

fb-img-1474630504320

Osim saradnje sa pobjednikom X Factora Adria, Baručija je radio sa Jala Bratom.

– Radio sam sa Jala Bratom spot za pjesmu “Skandal” u saradnji sa Area 7 Entertainment. Trenutno sam u pregovaram sa još dvije regionalne “zvijezde” i nadam se da uskoro startamo sa realizacijom ovih poslova – rekao je Baručija.

Iako za zvijezde obično važi da su ponekad prilično zahtjevne i hirovite, Baručija tvrdi da je imao samo pozitivna iskustva.

fb-img-1474630466343

– U dosadašnjem poslovanju sam imao samo pozitivna iskustva. Naravno, pojave se male začkoljice ili nesporazumi ali na kraju rezultat bude vrhunski tako da su njihovi zahtjevi, u ovom poslu, za mene izazov – kazao je Baručija.

Serije šaljivog sadržaja

Ističe da je svako snimanje posebno i zanimljivo na svoj način.

– Možda bih istakao, posljedne snimanje kadrova za spot koji smo radili sa filmskom kamerom Red Epic, koja se inače koristi u Hollywoodu, na primjer “Gospodar Prstenova” je sniman s njom – kazao je Baručija.

fb-img-1474630440579

Naš sagovornik iskreno priznaje da bi budućnosti volio raditi na snimanju i režiji domaćih filmova i serija šaljivog sadržaja.

– Mislim da ovakva vrsta filmskih sadržaja nedostaje našoj zemlji i regiji. Ovim poslom bih ispunio svoj veliki san – kazao je on.

Autor: M. KUNARAC/Avaz



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno