Politika

Isak: posjeta Peševićima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Isak: posjeta Peševićima – Kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak, sa kandidatima ASDA stranke za Gradsko vijeće, dr. Taibom Spahićem i Rusmirom Isakom, posjetio je danas Peševiće.

Mještani ovog malog i pitomog mjesta na obroncima  zeničkog izletišta Smetovi sa velikim zadovoljstvom razgovarali su sa kandidatima ASDA stranke o svojim mnogobrojnim problemima. Izrazili su nadu i opravdana očekivanja da će napokon riješiti pitanje normalnog snabdijevanja vodom, kao osnovnim preduslovom života savremenog čovjeka. Rekli su da mnogo očekuju od budućih vlasti, s obzirom da do sada, kao malo mjesto, nisu bili u pozornosti lokalni samouprave.

Mr. Ramo Isak osvrnuo se na važnost njihovog izlaska na izbore i izjašnjavanja za demokratske promjene, kao uslova za novi kvalitet života. Rekao je da će i Peševići, kao i cijeli Grad Zenica biti njegova kancelarija gdje će redovno dolaziti i zajdno sa njima razmatrati i donositi najprihvatljivija rješenja



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno