Politika

HDZ Zenica: 26 godina postojanja

HDZ Zenica: 26 godina postojanja
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

HDZ Zenica: 26 godina postojanja – Svečanom akademijom u Hrvatskom domu “Kralj Tomislav” u Zenici je sinoć obilježena 26. obljetnica djelovanja Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice BiH Zenica. Svečanosti je nazočilo visoko izaslanstvo HDZ BiH predvođeno predsjednikom HDZ-a BiH i predsjedateljem Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem

.Predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH ZDŽ, Ivo Iva Tadić istakao je da je ovo prilika da se analizira bogato stranačko djelovanje i to od perioda kada nije bilo lako se nositi sa obavezama i odgovornosti prema članstvu.- Ovo je zaista razdoblje sa kojim se svi možemo ponositi, posebno oni koji su sudjelovali u osnivanju Hrvatske demokratske zajednice, i treba se prisjetiti svih koji su dali svoj doprinos u proteklom razdoblju. Mislim da svi možete biti ponosni i ja čestitam na 26. obljetnici svim članovima HDZ-a, posebno onima koji su dali doprinos u našem političkom radu i djelovanju – kazao je Tadić.

U svom prigodnom obraćanju predsjednik dr. Dragan Čović je istakao da se časno treba svake godine prisjetiti tih vremena od prije 26 godina, tadašnjih uvjeta i raspoloženja koji su prethodili osnivanju stranke.

– Također, ovdje se prisjetimo svih uspona i padova, teškog vremena i izuzetno teških uvjeta koji su bili u to vrijeme. Ovo je i odlična prlika da progovorimo o budućnosti HDZ-a, kao i o poziciji stranke u današnjem društvu – istakao je, između ostalog, dr. Čović.Prisutni su minutom šutnje odali počast svim preminulim i poginulim članovima i simpatizerima stranke, koji su “u svom vremenu” dali doprinos u očuvanju i izvršavanju ciljeva HDZ BiH. (Prvi.tv)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno