Naše

FOTO: užasavajuće fotografije iz Crkvica – vrane trgaju ostatke pacova, građani mole za hitnu deratizaciju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
FOTO: užasavajuće fotografije iz Crkvica – vrane trgaju ostatke pacova, građani mole za hitnu deratizaciju – Poštovani,  ovim putem vas molim da apelujete na odgovorne gradske organe. “Bitka” se vodi oko uklanjanja pasa lutalica… A da krenu od štakora ???? Duži  period u naselju Crkvice tik uz stambene zgrade primijeti se veliki broj štakora.  Unazad dva dana oni su uginuli na sred prometne ulice i njihove ostatke jedu vrane i druge ptice….a vjerujem da je slična situacija i u drugim naseljima.
Šta sljedeće da očekuju građani Zenice ???? Kada je učinjena posljednja deratizacija u Crkvicama.??? .. Da li je i ko odgovoran ??? U nadi da ćete objaviti ovu otužnu vijest na svom portalu i da će neko učiniti nešto po tom pitanju  u  prilog dostavljam i  nekoliko fotografija načinjenih danas – Srdačan pozdrav – E. Zenica


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno