Ostali sportovi

Foto: u Areni 3.Sportzdk table tennis open

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: u Areni 3.Sportzdk table tennis open – U zeničkoj Areni danas je održan 3.Sportzdk table tennis open. U konkurenciji kadeta pobjednik je Adin Šećibović iz Mladosti koji je u finalu slavio protiv Petra Blagojevića sa 3:1. Treće mjesto zauzeo je Senad Kmetaš.

Kod veterana slavio je Ljubiša Milošević. On je sa 3:0 u finalu savladao Srđana Sekulića. Treće mjesto zauzeo je Rasim Ibrahimspahić. U konkurenciji veteranki slavila je Esen Yazici. Druga je bila Danijela Mujanović, a treća Idrija Redžepagić.

Poredak po kategorijama:

TOP 12 seniori

1. Armin Aličić (STK Vogošća)
2. Srđan Miličević (STK Vogošća)
3. Mirza Dizdarević (STK Mladost Zenica)
4. Emina Hadžiahmetović (STK Spin 2012)

TOP 12 kadeti

1. Adin Šećibović (STK Mladost Zenica)
2. Petar Blagojević (Bijeljina)
3. Senad Kmetaš (Bugojno)
4. Amar Isabegović (STK Kreka Edalex Tuzla)

VETERANI – REKREATIVCI

1. Ljubiša Milošević (Srbija)
2. Srđan Sekulić (Travnik)
3. Rasim Ibrahimspahić (Kakanj)
4. Mirsad Pajević (Sarajevo)

VETERANKE – REKREATIVKE

1. Esen Yazici (Turska)
2. Danijela Mujanović (Tuzla)
3. Idrija Redžepović (Sarajevo).

Turnir međunarodnog karaktera kojeg je otvorio Mensur Sinanović, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Zeničko – dobojskog kantona, igran je na devet stolova u Areni Zenica. Organizaciju zajednički potpisuju Stonoteniski klub Mladost iz Zenice i Udruženje „Sport Media“ iz Zenice.

Manifestaciju 3. „Sportzdk table tennis open“ – Otvoreno prvenstvo Zenice u stonom tenisu pomogli su Vlada Zeničko – dobojskog kantona / Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK, Grad Zenica, ArcelorMittal Zenica, Javno preduzeće BH Pošta, Javna ustanova Zavod za bolesti ovisnosti ZDK i Agencija za zaštitu imovine i lica “AE Sigurnost”.

Udruženje Sportmedia, stonoteniski klub Mladost i Zavod za borbu protiv bolesti ovisnosti bili su organizatori 3.Sport Table tenis opena „Zenica 2016“.

Cjelokupne rezultate objaviće u večernjim satima, a do tada uživajte u foto galeriji iz Arene koju je priredio naš Ekrem Imamović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno