Zenica

FOTO: Tehnička škola i OŠ Musa Ćazim Ćatić prvaci FBiH u košarci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Tehnička škola i OŠ Musa Ćazim Ćatić  prvaci FBiH u košarci- Tehnička škola i OŠ Musa Ćazim Ćatić  prvaci FBiH u košarci- Danas je u Sarajevu u organizaciji Sportskog saveza BiH odigrano Federalno prvenstvo za osnovne i srednje škole u košarci. Na prvenstvu su ZDK predstavljale Osnovna škola Musa Ćazim Ćatić i Tehnička škola Zenica, koje su prethodno pobjedile na kantonalnom takmičenju. Učešće na Malim Olimpijskim igrama uzeli su svi prvaci Kantona, što uvećava uspjeh zeničkih škola.

Zahvaljujući prvom mjestu na Federalnom prvenstvu Tehnička škola i Osnovna škola Musa Ćazim Ćatić će uzeti učešće na državnom prvenstvu koje će se održati u Brčkom, 3.6. 2016. godine.

Tehničku školu na Federalnom prvenstvu je predvodio profesor Kenan Ekmeščić, a OŠ Musa Ćazim Ćatić profesor Damir Hukić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno