Biznis

Foto: stručni i žiri degustatora ocjenjivali proizvode uoči ZEPS-a 2016.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: stručni i žiri degustatora ocjenjivali proizvode uoči ZEPS-a 2016. – Na prostranom Kamberovića polju u Zenici počelo je postavljanje montažnih hala, u kojima će se, od 4. do 8. oktobra održati 23. generalni BH Sajam ZEPS 2016.

Kao i prethodnih godina, danas je u restoranu Trubadur hotela Dubrovnik održano, 14. ocjenjivanje prehrambenih proizvoda koji učestvuju na 23. Sajmu. Prije nego je deset (10) degustatora imalo priliku da se upozna sa izgledom, mirisom i okusom dvanaest (12) proizvoda, stalni stručni žiri je je ocjenjivao cjelovitost, izgled pakovanja i etiketa dvadesetak ponuđenih proizvoda, koji konkurišu za Zlatne ruže ZEPS-a.

Uz ocjenjivanje žirija i degustatora, proizvodi se ispituju i u laboratorijama Poljoprivrdnog fakulteta Sarajevo, te zbir i prosjek ocjena rngira njihov uspjeh.

Medalje će se, sa ostalim priznanjima dodjeliti 5. oktobra, 2.drugi dan sajma. Pogledajte dio atmosfere u foto galeriji.

Poslovni sistem RMK Zenica uveliko radi na formiranju sajamskog grada za 23. Generalni bh. sajam ZEPS i 13. Međunarodni sajam metala ZEPS Intermetal. Na više od 18.000 metara kvadratnih sajamske površine predstavit će se izlagači iz 30 država svijeta. Pogledajte mini galeriju

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno