Rekreacija

FOTO: SD Winner – obuka skijanja za početnike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: SD Winner – obuka skijanja za početnike – Kao što je poznato Sportsko društvo Winner svake godine, pa tako i ove organizuje obuku skijanja za početnike, te obuku naprednih tehnika skijanja za skijaše. U prvoj smjeni od 02.01. do 06.01.2017. godine, program škole skijanja je realizovan na Ski centru Rostovo uz učešće 35 dječaka i djevojčica iz Zenice.

Program škole skijanja je obuhvatao obuku skijanja od 5 dana po tri sata. Kod skijaša početnika časovi su se odvijali u dva dijela dana i to dva časa prije podne, te dva časa poslije podne da bi djeca u toploj prostoriji uzeli kratki predah za čaj i užinu. Zadnjeg dana obuke je organizovano takmičenje za skijaše početnike, gdje su gotovi svi isprobalo vožnju ski liftom.

Na kraju su dodjeljene diplome za uspješno savladan prvi i drugi nivo škole skijanja.

SD Winner od ponedjeljka 09.01. pa do 13.01.2017. godine nastavlja sa drugom smjenom škole skijanja za početnike na Rostovu, te od 16.01 do 20.01.2017 godine sa trećom smjenom škole skijanja sa stacioniranim boravkom u Eko Fisu Vlašić.

Sve infotmacije i prijave na broj 062 477 608 kod profesora Adnana Zaimovića. Skijanje nije teško, ni opasno, predstavlja zadovoljstvo i uživanje, povećava samopouzdanje i učvrščuje motive za dalje učešće u obuci.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno