Zabava

FOTO: premijera filma “Nikom ništa” i svirka The Cabaret banda za kraj Cabaret Winter Festa 2016/17.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: premijera filma “Nikom ništa” i svirka The Cabaret banda za kraj Cabaret Winter Festa 2016/17. – Sinoć je u okviru završne noći CABARET WINTER FESTA, u organizaciji braće Petrović, u Cabaret clubu, održana premijerna promocija domaćeg dugometražnog filma “NIKOM NIŠTA”. Nakon promocije u Sarajevu, Zeničani su sinoć imali priliku pogledati film. U prepunom Cabaret club-u, najveće ovacije je izazvao Zeničanin Mujo Okić, koji glumi u filmu.

Nakon projekcije filma, prisutnim gostima se obratio jedan od braće Petrović, te se zahvalio svim gostima koji su svo vrijeme festivala davali ovoliku podršku svojom posjetom, kao i Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, koji je je bio prijatelj ovog sada tradicionalnog festivala, kao i na podršci Općini Zenica i gradonačelniku Fuadu Kasumoviću i ministru u Vladi ZDK za rad, socijalnu politiku i izbjeglice, Nurđehanu Šahinoviću, proglašivši ovo do sada najuspješnijim festivalom.

Nakon predstavljanja ekipe iz filma, goste je nastavio zabavljati THE CABARET BAND



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno