Zenica

Foto: posjeta bolesnim članovima Udruženja povodom Dana penzionera u FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: posjeta bolesnim članovima Udruženja povodomDana penzionera u FBiH – Članovi Udruženja/Udruge penzionera/umirovljenika Grada Zenica su  posjetili svoje bolesne članove i uručili im prigodne poklon pakete u Kantonalnoj bolnici Zenica i Stacionaru, zatim u JU Dom za stara lica Zenica kao i u JU Dom penzionera Zenica, a u povodu Dana penzionera Federacije BiH.

U poslijepodnevnim satima su u sali JU Dom penzionera Zenica, svečano obilježili svoj dan.Uz prisustvo skupštinskih delegata i predsjednika iz 71 Mjesne podružnice sa područja Grada Zenica održana je i svečana skupštinska sjednica na kojoj su dodijeljene diplome za osvojena prva tri mjesta u šahu i uručene zahvalnice najaktivnijim pojedincima i Mjesnim podružnicama.

U zabavnom dijelu programa učestvovali su članovi KUD-a “Gorica” Zenica koji su se predstavili nastupom folklorne, pjevačke i muzičke sekcije.Nastupio je i hor KUD-a “Željezara” Zenica koji se predstavio sa nekoliko starogradskih pjesama uz prigodnu pratnju članova muzičke sekcije tog društva.

Po mišljenju mnogih gostiju ovo je bilo nezaboravno i prigodno druženje u prepunoj sali uz odličnu muziku i zabavu. Cijeli ALBUM POGLEDAJTE OVDJE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno