Biznis

FOTO: „PERO“ proslavilo 20. godišnjicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„PERO“ proslavilo 20. godišnjicu – Privatno preduzeće „PERO“ Zenica d.o.o. ove godine proslavlja značajan jubilej – 20 godina uspješnog poslovanja i postojanja na bh. tržištu. Menadžment preduzeća je sa svojim uposlenicima, poslovnim partnerima i prijateljima u Hotelu Dubrovnik i proslavio ovaj jubilarni rođendan.

O putu koje je PERO prešlo od svog nastanka do danas, vlasnik i direktor Perić Mladen je govorio u svom obraćanju gostima: „Dvadeset godina nije malo! Davno je to bilo kad smo počeli sa 1300 KM u jednoj iznajmljenoj kancelariji u našoj Željezari, pa onda u iznajmljenom prostoru na Šljiviku, pa smo onda kupili svoj prostor u Instalacijama – i evo sad PERO! Ove smo godine uspjeli čak malo i sunca „uhvatiti“ na krovu našeg poslovnog prostora. Dok vam ovo govorim slažu se posljednji paneli na prvoj solarnoj elektrani u Zenici!“

Perić je također naglasio da ništa od svega ne bi bilo realizovano da nije PERO ekipe. „Ovo su vukovi ovdje koji su iznijeli tih 20 godina!“, rekao je pokazujući na svoj tim.

Osim Prodajnog centra u Zenici, od osnutka 1996. godine pa do danas, otvorena su i uspješno rade i još tri prodajna centra u Jajcu, Maglaju i Varešu, u kojima  PERO trenutno zapošljava 65 radnika. Dvadeseta godišnjica je obilježena kao godina investicija gdje osim projekta solarne elektrane u Zenici realiziran i niz rekonstrukcija i unapređivanja na poslovnim objektima u Zenici, Varešu i Jajcu, a slijedeće godine je planirano i otvaranje salona za enterijere u sklopu Prodajnog centra u Maglaju.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno