Zabava

FOTO: Novogodišnja čarolija sa Abakusom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Novogodišnja čarolija sa Abakusom – Pred punom Velikom scenom Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, Privatna predškolska ustanova i ustanova za boravak djece školskog uzrasta „Abakus“ Zenica, organizirala je tradicionalnu manifestaciju “Novogodišnja čarolija sa Abakusom” u povodom obilježavanja nastupajućih praznika.

Za mame, tate, nane, bake, deke, tetke, ostalu rodbinu i prijetelje, pripremili smo zanimljiv program priredbe i izložbu, gdje smo prezentirali svoja znanja, vještine, sposobnosti i talente. U programu je učestvovalo oko 80 predškolaca i školaraca, koji pohađaju naše programe boravka, a pripremili su predstavu „Dvije novogodišnje jelke“, nekoliko igrokaza, plesnih i horskih tačaka, te recitacija.

Organiziranjem jednog ovakvog skupa željeli smo pokazati koliko su djeca uspješno radila u prvom polugodištu ove školske godine, te obilježiti praznike koji dolaze.

Na priredbu su pozvani roditelji djece upisane na različite programe ustanove, rukovodioci i predstavnici vlasti, instutucija, nevladinih organizacija, javnih i privatnih preduzeća i ustanova, te predstavnici medija i akademske zajednice našega grada. Na priredbu je pozvan i Djed Mraz, koji je svoj djeci podijelio paketiće.

Puno zdravlja, sreće, ljubavi, uspjeha i svako dobro iz Abakusa Vam želimo od srca povodom nastupajućih praznika. Sretan Božić i Nova godina.

Direktorica vrtića „Abakus“ Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno