Naše

Foto: nova serija zeničkih parking papaka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: nova serija zeničkih “parking papaka” – Ovomjesečni pregled nepropisnog parkiranja u našem gradu, kojeg su neki od posjetilaca nazvali “Zenički parking papci” počinjemo nevjerovatnom fotografijom nastalom sinoć na kružnom toku Bojin vir.

Iako se ne radi o parkiranju, nismo odoljeli da ne objavimo “originalni” potez ovog vozača, kako da izbjegne gužvu u saobraćaju, ugrožavajući vozače koji dolaze iz suprotnog pravca. Čini nam se da ne bi pomoglo ni da se na svaku raskrsnicu postavi po odred policajaca, nekulturni, nepristojni i nevaspitani vozači će – po svom.

Kako zauzeti dva parking mjesta, kako parkirati “Renault Megane” usred kružnog toka i otići na trafiku, kako “pasatom” blokirati prolaz u Babinoj rijeci…. samo su neke od fotografije koje ste nam poslali.

Upoznajte i “fabiu” koja se “krije” ispod jumbo-plakata, BMW koji blokira pješačku stazu… blokadu pješakih staza na svakom koraku, a za kraj ostavljamo dvije nekonvencionalne fotografije za ovu rubriku – kako se žardinjere sa GGM-a uklone za potrebe prolaska vozila…



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno