Politika

Foto: ASDA – centralni skup u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: ASDA – centralni skup u Zenici – Stranka demokratske aktivnosti večeras je u Zenici na Trgu Alije Izetbegovića pred nekoliko hiljada Zeničana održala centralni predizborni skup.

Na čelu sa mr. Ramom Isakom kandidatom za gradonačelnika, predstavljeni su kandidati za Gradsko vijeće, te dio programa koji nudi ova politička partija.

– Više puta tokom kampanje sam rekao da će moja kancelarija biti cijeli grad. Još jednom vas pozivam da me slobodno nakon drugog oktobra zaustavite kao svog gradonačelnika i kažete koji vas problemi muče. Tu sam da ih zajedno riješimo – kazao je između ostalog Ramo Isak te podsjetio građane kako je vodeći u mnogim anketama, te da obavezno izađu i glasaju kako drugi ne bi trgovali njihovim glasovima.

Specijalni gost večeri koji se pobrinuo za zabavni dio programa bio je Semir Cerić Koke uz kojeg su Zeničani istinski uživali pjevajući poznate hitove narodne muzike.

(B. Mahmić/Faktor.ba)

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno