Biznis

Euromanager u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Euromanager u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji  – Danas je predsjednik Uprave Evropske nezavisne agencije Euromanager iz Sarajeva odnosno Zenice, Pane Škrbić, a nakon predatog zahtjeva nadležnim organima u glavnom gradu Srbije, preuzeo rješenje o registraciji sestrinske firme Euromanager-Bg za Srbiju. Narednih dana to će se isto desiti i u Zagrebu i Skoplju, gdje će takođe biti registrovane kompanije Euromanager za Hrvatsku odnosno Makedoniju.
Istovremeno potpisan je ugovor između kompanije Euromanager BiH o dugogodišnjoj poslovnoj saradnji sa firmom IMO doo Beograd.

– Nakon djelovanja više od 20 godina iz Zenice odnosno Sarajeva, sazrelo je vrijeme da se ,,primaknemo” našim klijentima iz susjednih država kojih imamo veći broj. Zato smo odlučili da u Srbiji, Hrvatskoj i u Makedoniji osnujemo sestrinske firme Euromanager, koje će se baviti marketingom, saradnjom na izradi i plasmanu mjesečnog časopisa Euromanager i knjige ,,Evropski šampioni biznisa”, te TV produkcijom i prezentacijom uspješnih kompanija i drugim poslovima. Za početak će firma u Hrvatskoj ,,pokrivati” i područje Slovenije – izjavio je Pane Škrbić.

Škrbić je takođe istakao da će se sestrinske firme iz susjednih država baviti i analizom i pripremama prijedloga i obrazloženja nominacija kandidata koji pristižu iz privrednih komora, udruženja i drugih institucija iz tih država kao prijedlozi za najveće nagrade uspješnim ljudima i kompanijama iz reigona. Riječ je o nagradama koje su već 35 puta do sada dodijeljene najuspješnijim menadžerima i drugim uspješnim ljudima iz raznih oblasti iz jugoistočne i srednje Evrope, a u organizaciji Nezavisne zeničke odnosno sarajevske agencije.
Agencija Euromanager je već ostvarila dobru saradnju sa privrednim komorama iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Kosova, Crne Gore, Albanije i sa drugim asocijacijama biznisa u regionu.
Press



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno