Zenica

Donacija za Transfuzijski centar KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Donacija za Transfuzijski centar KBZ- U ponedjeljak, 24.10.2016.godine u prostoru Transfuzijskog centra naše ustanove je organizovano službeno uručenje donacije od strane Sekcije dobrovoljnih darivatelja krvi Termoelektrane „Kakanj“ za potrebe Transfuzijskog centra naše ustanove.

Riječ je o donaciji tri nove transportne sklopive stolice koje su namjenske, funkcionalne i praktične stolice za darivatelje krvi.Vrijednost donacije je cca. 4.600,00.Donirane stolice će koristiti Transfuzijski centar prilikom terenskog rada te će na taj način stvoriti mnogo bolje uslove za stručno i u skladu sa zdravstvenim normama sigurno darivanje krvi.

Kolektiv Transfuzijskog centra je predstavnike donatora dočekao na veoma profesionalan i prijateljski način. U protokolarnom dijelu donacije Načelnica Transfuzijskog centra je biranim riječima iskreno zahvalila donatoru za učinjenu vrijednu i namjensku donaciju, a glavni medicinski tehničar Bolnice, u ime menadžmenta Bolnice, je uručio zahvalnicu donatoru.

Ovom donacijom, su prvenstveno potvrđeni i tradicionalno odlični odnosi i pomoć uposlenicima Transfuzijskog centra.

kbze.ba

vijest-26-10-2016

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno