Najava dešavanja Servisne info

Djeca Ars centra za Ajdina – subota u podne

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Djeca “Ars Centra” za Ajdina – Centar za edukaciju, promociju i afirmaciju djece i mladih “Ars” i PU Osnovna baletna i muzička škola “Ars Centar” Zenica sa prijateljima, organizuju druženje u različitim radionicama za naše najmlađe sugrađane, kako bi smo se okupili u što većem broju i pokušali zajedno sakupiti što više novca za dječaka Ajdina Žigonju, kojem je novac potreban za liječenje.

Aktivnosti koje se pripremaju za subotu: Muzička radionica “Raga Daga Dum”, čas baleta na otvorenom, Show dance Ars radionica, takmičarski poligon, pravimo frizure sa frizerskim salonom “Aysun”, crtamo, plešemo, pjevamo,prodajemo i jedemo kolače …
Mnogo zabave za djecu i mlade biće na platou ispred Robne kuće “Bosanka” u subotu 03.10.2015. u 12h, jer isti dan, u isto vrijeme i organizacija “Naša djeca” Zenica obilježava Dan dječije nedjelje. Govoriće se o dječijim pravima, a očekuje se i dolazak Amela Tuke kao i dolazak još interesantnih gostiju. Aktivisti ove organizacije takođe svojim aktivnostima pridružiće se ovom humanitarnom projektu, koji se organizira za dječaka Ajdina, čiji dolazak je takođe najavljen.

Svi ste pozvani, poručuju iz “Ars Centra” Zenica.
Ponesite dobro raspoloženje, a najvrijedniji neka naprave i ponesu kolače, jer će zaduženi volonteri prodavati ih za Ajdina.

Više o načinu na koji možete pomoći porodici Žigonja, pogledajte na stranici “Pomozimo Ajdinu Žigonji “
https://www.facebook.com/groups/788915487921138/ 

ajdin HUMANITRNA AKCIJA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno