Politika

DF Zenica: predstavljamo kandidatkinju Danijelu Samardžija – Dedić (9)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
DF Zenica: predstavljamo kandidatkinju Danijelu Samardžija – Dedić (9) – Predstavljamo vam kandidatkinju Demokratske fronte (DF) Zenica Danijelu Samardžija – Dedić.
-Rođena sam 22.03.1984. godine u Zenici. Osnovnu, Srednju Medicinsku školu, te Pravni fakultet završila u Zenici. Od 2008. godine zaposlena sam u Kantonalnoj bolnici Zenica, kao medicinska sestra-tehničar. Udata sam i majka sam jednog djeteta. Učesnica sam mnogih volonterskih i humanitarnih akcija u Zenici.
Članica sam Demokratske fronte od njenog osnivanja i prvi put se kandidujem na izbore, zbog  potrebe da i sama doprinesem pozitivnim promjenama u Zenici i učinim naš grad boljim i sigurnijim mjestom za sve građane.
-Ono za šta ću se sigurno zalagati, ukoliko dobijem šansu, je efikasnija javna uprava i njena depolitizacija, podrška privredi, a sa akcentom na razvoj IT sektora u Zenici. Nezaobilazni problemi u našem Gradu su neefikasnost grijanja, zdravstva i socijalne zaštite sa posebnim akcentom na penzionere, invalide i trudnice-porodilje, zagađenje, prisutnost velikog broja pasa lutalica i sve manji broj kulturnih, sportskih događaja. Moja želja i obaveza je da te stvari promijenim.
Za život i Zenicu kakvu želiš!

“Loše političare biraju ljudi koji ne izlaze na izbore!”
Izađite na izbore i glasajte jer vrijeme je za promjene!
Kandidatkinja za Gradsko vijeće grada Zenice ispred Demokratske fronte, pod rednim brojem 9 – Danijela Samardžija-Dedić.

Za više informacija:
danijela-samardzija-dedic-zb


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno