Politika

DF Zenica: Adnan Zuban, kandidat za Gradsko vijeće Grada Zenica broj 6.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

DF Zenica: Adnan Zuban, kandidat za Gradsko vijeće Grada Zenica broj 6. – Rođen sam 19.03.1987. godine u Zenici. Osnovnu – Mak Dizdar, Srednju Medicinsku školu – Farmaceutski tehničar, te Pravni fakultet završio sam u Zenici.

Smatram da je došlo vrijeme da se svi zajedno uhvatimo u koštac sa svim problemima,i radimo na rješavanju istih…MOJ GLAS I MOJA PODRŠKA ĆE DA BUDE NAŠ ZAJEDNIČKI GLAS I NAŠA ZAJEDNIČKA PODRŠKA U GRADSKOM VIJEĆU…!!!
MOJA OBAVEZA KAO STANOVNIKA OVOG GRADA JESTE DA SE ZALAŽEM I BORIM ZA OVAJ GRAD NA BILO KOJEM POLJU I U BILO KOJOJ OBLASTI,JER MOJ GRAD JE MOJA FRONTA,PROBLEMI MOG GRADA SU I MOJI PROBLEMI!!
Za mene je isto i tako će i da ostane,da probleme koje ima TRUDNICA IMAM I JA,DA PROBLEME KOJE IMA PORODILJA IMAM I JA,DA PROBLEME KOJE IMA NOVOROĐENČE IMAM I JA,PROBLEME KOJE IMAJU DJECA U PREDŠKOLSKOM ODGOJU IMAM I JA,PROBLEME KOJE IMAJU OSNOVCI,SREDNJOŠKOLCI,STUDENTI,ZAPOSLENI,NEZAPOSLENI,PENZIONERI,SOCIJALNO UGROŽENI,BOLESNI,RVI,BORCI,SPORTAŠI,PA ČAK I UMRLI KOJI NEMAJU NIKOG SVOG I KOJI NEMAJU NIKOG SVOG DA IH ČASNO I POŠTENO UKOPA I SVI OSTALI…MISLIM DA SU TI PROBLEMI I MOJI I VAŠI PROBLEMI I DA SAMO SVI ZAJEDNO MOŽEMO DA SE BORIMO I ZALAŽEMO ZA RJEŠAVANJE TIH PROBLE,!!
Još jednom Vam kažem ne želim da dajem lažna obećanja i dovodim u zabludu nikoga, jedino što mogu da Vam obecam je sljedeće:AKO DOBIJEM PODRŠKU,u što ne sumnjam da hoću,I UĐEM U GRADSKO VIJEĆE,MOJA RUKA I MOJ GLAS ĆE DA BUDE VAŠA RUKA I VAŠ GLAS,JEDINO ŠTO MOGU OBEĆATI DA ĆU ČASNO I POŠTENOP PREDSTAVLJATI SVE NAS ZAJEDNO I ZALAGATI SE DA NAPOKON IMAMO ŽIVOT KAKAV ŽELIMO,A NE KAKAV NAM SE “SERVIRA”!!!
Molim Vas sve zajedno da prije svega izađete 2.10. na izbore i date podršku onima za koje ste sigurni da će se zalagati.boriti i zastupati interese svih nas,a ne samo svoje lične.
Vaš Adnan Zuban… 


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno