Politika

Demokratska fronta Zenica: centralni skup

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Demokratska fronta Zenica: centralni skup  – U punoj sali Bosanskog narodnog pozorišta, održan je Centralni predizborni skup Demokratske fronte.

Skupu su prisustvovali, predsjednik Demokratske fronte, gospodin Željko Komšić, generalni sekretar Zlatko Miletić, potpredsjednik Federacije gospodin Milan Dunović i zastupnici sa državnog, federalnog i kantonalnog nivoa.

Pozitivna atmosfera inspirisala je govornike, te je nosilac liste, gospodin Goran Bulajić, naglasio odlučnost kandidata sa liste za Gradsko vijeće, da svojim angažmanom u predizbornoj kampanji i svojim radom u Gradskom vijeću, građankama i građanima, pokažu da Zenica zaslužuje novu politiku.  Iskrenu, dosljednu i efikasnu.

Gospodin Hasan Helvida, kandidat za gradonačelnika Grada Zenica, zahvalio se svim prisutnim na očekivanom odzivu, te izložio detalje iz Izborne strategije Demokratske fronte. Naglasio je da su sve potrebne aktivnosti iz Strategije, iz bilo koje oblasti lokalne samouprave – realne, mjerive i sprovodive.

Iz govora gospodina Komšića, izdvojili bi sljedeći citat:

“Građani i građanke Zenice, ovdje piše da vi birate, važan si, odlučuješ šta ćeš, vi ste važni, vi odlučujete kako će biti, to je u vašim rukama. Znam da ima puno razočaranih. Što je sredina siromašnija, razočarenje je veće. Ali evo stojimo tu pred vama. Garantujemo jednu stvar, i to svojim obrazom, poštivanje zakona.“

“ZA ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno